...
person holding black and yellow nike gloves

Top 10 beste elektriciens in Amsterdam – Vergelijk & Vind

Inleiding tot “Wie weet een goede elektricien in Amsterdam”

Ben je op zoek naar een betrouwbare en professionele elektricien in Amsterdam? Dan ben je hier aan het juiste adres! Het vinden van een goede elektricien is essentieel als je problemen hebt met de elektrische installatie in je woning of als je nieuwe apparaten wilt aansluiten. Bij ons kun je terecht voor het boeken van een ervaren vakman die gespecialiseerd is in het aanleggen van elektra.

We begrijpen dat het kiezen van de juiste elektricien geen gemakkelijke taak is. Daarom staan wij klaar om jou te helpen bij elke stap van het proces, zodat jij met een gerust hart kunt vertrouwen op onze expertise. Of het nu gaat om het aanleggen van nieuwe bedrading, het vervangen van stopcontacten of het onderhouden van jouw elektrische systeem, wij zijn er voor jou.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons weten hoe wij jou kunnen helpen. Met vriendelijke groet, ons team staat voor je klaar!

Top 10 beste elektriciens in Amsterdam – Werkspot

Wil je een goede elektricien vinden in Amsterdam? Dan ben je hier aan het juiste adres! We hebben voor jou een overzicht samengesteld van de top 10 beste elektriciens in Amsterdam, gebaseerd op beoordelingen en recensies van klanten op Werkspot. Of je nu een storing hebt, nieuwe verlichting wilt installeren of je hele elektrische systeem wilt laten vervangen, deze elektriciens staan klaar om jou te helpen.

Overzicht van de top 10 beste elektriciens in Amsterdam volgens Werkspot

 1. ElektraFix: Met hun jarenlange ervaring en uitstekende service zijn ze een betrouwbare keuze voor al jouw elektrische behoeften. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder het repareren van storingen, het vervangen van stopcontacten en het installeren van nieuwe groepenkasten.
 2. ElektraPro: Deze professionals hebben expertise op het gebied van zowel kleine als grote projecten. Of je nu een eenvoudige reparatie nodig hebt of een volledige renovatie plant, ElektraPro staat bekend om hun vakmanschap en betrouwbaarheid.
 3. PowerTech: Met hun gespecialiseerde kennis kunnen ze complexe elektrotechnische problemen snel identificeren en oplossen. Ze werken efficiënt en leveren altijd hoogwaardig werk af.
 4. ElectraFixx: Dit team van experts is gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van elektrotechnische systemen voor zowel particulieren als bedrijven. Ze streven naar klanttevredenheid en leveren altijd kwaliteitswerk.
 5. ElektraCare: Deze elektriciens hebben een uitstekende reputatie opgebouwd door hun professionele aanpak en oog voor detail. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder het installeren van verlichting, het vervangen van schakelaars en het oplossen van storingen.

Beoordelingen en recensies van klanten over deze elektriciens

Deze top 10 beste elektriciens in Amsterdam hebben niet alleen indrukwekkende ervaring en specialisaties, maar ze worden ook hoog gewaardeerd door hun klanten. Werkspot is een platform waar klanten beoordelingen kunnen achterlaten na het voltooien van een project met de vakmensen. Hierdoor kun je betrouwbare feedback vinden over de kwaliteit van hun werk en de tevredenheid van eerdere klanten.

Klanten prijzen deze elektriciens om verschillende redenen, zoals:

 • Betrouwbaarheid: Ze komen op tijd en houden zich aan afspraken.
 • Vakmanschap: Ze leveren kwaliteitswerk af en zorgen voor duurzame oplossingen.

Top 10 Elektriciens in Amsterdam | Prijzen & Reviews – Trustoo

Op zoek naar een goede elektricien in Amsterdam? Dan ben je bij Trustoo aan het juiste adres! Wij hebben een lijst samengesteld met de top 10 elektriciens in Amsterdam, gebaseerd op prijzen en reviews. Of je nu een kleine reparatie nodig hebt of een volledige elektrische installatie wilt laten uitvoeren, deze professionals staan voor je klaar.

Vergelijking van tarieven en diensten

Een belangrijk aspect bij het kiezen van een elektricien is natuurlijk de prijs. Bij Trustoo kun je eenvoudig verschillende tarieven vergelijken om zo de beste deal te vinden die past bij jouw budget. De top 10 elektriciens in Amsterdam bieden diverse diensten aan, waaronder:

 • Reparaties en onderhoudswerkzaamheden
 • Nieuwe installaties en renovaties
 • Verlichtingsoplossingen
 • Stroomstoringen verhelpen
 • Advies en consultatie over elektrische systemen

Of je nu een klein probleem hebt dat snel moet worden opgelost of een groter project wilt uitvoeren, er is altijd wel een geschikte professional te vinden die aan jouw behoeften voldoet.

Betrouwbare beoordelingen voor weloverwogen keuzes

Bij Trustoo hechten we veel waarde aan betrouwbare beoordelingen van klanten. Daarom kun je erop vertrouwen dat de top 10 elektriciens in Amsterdam positieve feedback hebben ontvangen van tevreden klanten. Deze beoordelingen helpen je bij het maken van een weloverwogen keuze en geven je inzicht in de kwaliteit van de diensten die worden aangeboden.

Wanneer je een elektricien selecteert, is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals betrouwbaarheid, vakmanschap en klantenservice. De beoordelingen op Trustoo bieden waardevolle informatie over deze aspecten, zodat je met vertrouwen kunt kiezen voor een professional die aan jouw verwachtingen voldoet.

Zoofy: Jouw betrouwbare partner

Naast Trustoo kun je ook gebruikmaken van Zoofy, een platform dat gespecialiseerd is in het vinden van vakmensen voor klussen in huis. Zoofy werkt samen met gecertificeerde elektriciens in Amsterdam en biedt een breed scala aan diensten aan. Of je nu een spoedreparatie nodig hebt of een afspraak wilt plannen voor een groter project, Zoofy staat klaar om jou te helpen.

Met behulp van Zoofy kun je eenvoudig de beschikbaarheid en tarieven van verschillende elektriciens vergelijken.

Elektricien Amsterdam – Professioneel en betrouwbaar

Als u op zoek bent naar een goede elektricien in Amsterdam, is het belangrijk om te weten waar u op moet letten. Het vinden van een professionele en betrouwbare elektricien kan namelijk een groot verschil maken als het gaat om elektrotechnische werkzaamheden en de veiligheid van uw woning of bedrijfspand. In dit artikel bespreken we de belangrijkste kenmerken waarop u moet letten bij het selecteren van een elektricien in Amsterdam.

Een erkende elektricien is essentieel voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze elektriciens zijn gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in het vakgebied. Ze beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om verschillende elektrotechnische werkzaamheden uit te voeren, zoals het installeren van stopcontacten, het verhelpen van storingen en het onderhouden van elektrische installaties.

Bij het selecteren van een betrouwbare elektricien is het ook belangrijk om te kijken naar de garanties die door gekwalificeerde vakmensen worden geboden. Onze elektriciens bieden bijvoorbeeld garantie op hun werk, zodat u verzekerd bent van een goede service. Daarnaast werken ze met hoogwaardige materialen en gereedschappen om duurzame resultaten te leveren.

Veiligheid staat voorop als het gaat om elektrotechniek. Daarom is het cruciaal om te controleren of een elektricien gecertificeerd is voor veiligheidsnormen. Onze elektriciens voldoen aan alle wettelijke eisen en zijn op de hoogte van de nieuwste veiligheidsvoorschriften. U kunt er dus op vertrouwen dat uw elektra klus op een veilige en professionele manier wordt uitgevoerd.

Onze elektriciens in Amsterdam hebben een uitstekende reputatie opgebouwd door hun betrouwbare service en vakmanschap. Ze staan bekend om hun vriendelijke benadering en streven altijd naar klanttevredenheid. Of het nu gaat om een kleine installatie of een groter project, onze elektriciens zorgen voor een professionele aanpak met oog voor detail.

Kortom, als u op zoek bent naar een goede elektricien in Amsterdam, kies dan voor een erkende professional met ervaring, garanties en aandacht voor veiligheid. Onze elektriciens zijn betrouwbaar, leveren kwaliteit en zorgen ervoor dat uw elektrotechnische werkzaamheden op de juiste manier worden uitgevoerd.

Neem vandaag nog contact met ons op via Elektricien020.nl voor meer informatie of het plannen van een afspraak.

Wat kost een elektricien in Amsterdam?

Als je op zoek bent naar een goede elektricien in Amsterdam, is het natuurlijk belangrijk om te weten wat de kosten zijn. De prijs van een elektricien kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de aard en complexiteit van het werk dat moet worden uitgevoerd.

Gemiddelde kosten voor verschillende soorten werkzaamheden uitgevoerd door elektriciens in Amsterdam

De tarieven van elektriciens kunnen per project verschillen. Hieronder vind je een overzicht van de gemiddelde kosten voor verschillende soorten werkzaamheden die vaak door elektriciens in Amsterdam worden uitgevoerd:

 1. Het installeren of vervangen van stopcontacten: Gemiddeld starttarief van €50,- per uur, met uurtarieven variërend tussen de €40,- en €70,-.
 2. Het aanleggen of vernieuwen van bedrading: Gemiddeld starttarief van €60,- per uur, met uurtarieven variërend tussen de €50,- en €80,-.
 3. Het plaatsen of repareren van verlichting: Gemiddeld starttarief van €55,- per uur, met uurtarieven variërend tussen de €45,- en €75,-.
 4. Het vervangen of upgraden van de meterkast: Dit is meestal maatwerk en kan sterk variëren afhankelijk van de specifieke situatie. De prijs wordt vaak bepaald na een inspectie ter plaatse.

Factoren die invloed hebben op de prijs

Naast het type werk dat moet worden uitgevoerd, zijn er verschillende factoren die van invloed kunnen zijn op de prijs van een elektricien. Enkele belangrijke factoren zijn:

 • Complexiteit van het project: Hoe ingewikkelder het werk, hoe meer tijd en expertise er nodig is, wat de kosten kan verhogen.
 • Benodigde materialen: De prijs kan variëren afhankelijk van de kwaliteit en specificaties van de gebruikte materialen.
 • Bereikbaarheid: Als het project moeilijk bereikbaar is of extra voorbereiding vereist, kan dit ook invloed hebben op de kosten.

Tips om kosten te besparen bij het inhuren van een elektricien

Als je wilt besparen op de kosten bij het inhuren van een elektricien in Amsterdam, zijn hier enkele handige tips:

 1. Vergelijk offertes: Vraag meerdere offertes aan en vergelijk ze om zo een goed beeld te krijgen van de prijzen en diensten die worden aangeboden.
 2. Doe zelf voorwerk: Als je handig bent, kun je mogelijk zelf al wat voorbereidend werk doen voordat de elektricien komt. Dit kan helpen om tijd (en dus geld) te besparen.

Populaire elektricien diensten in Amsterdam

Als je op zoek bent naar een goede elektricien in Amsterdam, ben je hier aan het juiste adres. In deze sectie bespreken we de meest gevraagde diensten die elektriciens in Amsterdam aanbieden. Of het nu gaat om installatie, reparatie of onderhoud van elektrische systemen, er zijn verschillende betrouwbare professionals beschikbaar om aan jouw behoeften te voldoen.

Installatie en reparatie van verlichtingssystemen

Eén van de belangrijkste diensten die elektriciens in Amsterdam aanbieden, is de installatie en reparatie van verlichtingssystemen. Of je nu nieuwe lampen wilt laten plaatsen of problemen hebt met bestaande verlichting, een ervaren elektricien kan je helpen. Ze hebben de kennis en vaardigheden om alle soorten verlichtingssystemen te installeren en te repareren, inclusief binnenverlichting, buitenverlichting en sfeerverlichting.

Bij het installeren of repareren van verlichtingssystemen zorgen elektriciens ervoor dat alles veilig en volgens de geldende normen wordt uitgevoerd. Ze kunnen ook advies geven over energiebesparende maatregelen, zoals het gebruik van LED-verlichting of bewegingssensoren. Op deze manier kun je niet alleen genieten van goed werkende verlichting, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Elektrische bedrading en stopcontactinstallaties

Een andere veelgevraagde dienst van elektriciens in Amsterdam is het aanleggen en onderhouden van elektrische bedrading en stopcontacten. Of je nu een nieuw huis bouwt of een bestaande woning renoveert, een goede elektrische bedrading is essentieel voor de werking van al jouw elektrische apparaten.

Elektriciens kunnen nieuwe bedrading installeren, bestaande bedrading vervangen of reparaties uitvoeren indien nodig. Ze zorgen ervoor dat alle bedrading veilig en efficiënt wordt geïnstalleerd, zodat je geen last hebt van storingen of overbelasting. Daarnaast kunnen ze ook helpen bij het plaatsen van nieuwe stopcontacten op strategische locaties in jouw huis, zodat je altijd toegang hebt tot elektriciteit waar je het nodig hebt.

Het vervangen van een groepenkast

Een ander belangrijk aspect waarvoor mensen vaak de hulp van een elektricien inroepen, is het vervangen van een groepenkast. De groepenkast is verantwoordelijk voor het verdelen van de stroomtoevoer naar verschillende delen van jouw huis.

Vind de juiste vakmensen voor je klus in Amsterdam

Als je een klus hebt in Amsterdam, wil je natuurlijk dat deze wordt uitgevoerd door een betrouwbare en vakkundige elektricien. Maar hoe vind je nu de juiste persoon voor jouw specifieke werkzaamheden? In dit artikel geven we je tips en suggesties om de beste vakmensen te vinden in Amsterdam.

Online platforms en websites

Een handige manier om gekwalificeerde professionals te vinden is via online platforms en websites. Er zijn verschillende websites waarop vakmensen hun diensten aanbieden en waar je beoordelingen van eerdere klanten kunt lezen. Enkele populaire platforms in Amsterdam zijn:

Op deze platforms kun je zoeken op locatie, bijvoorbeeld Amsterdam Noord, Oost, Centrum, Zuid of West. Je kunt ook filteren op het type klus dat je wilt laten uitvoeren, zoals elektriciteitswerk.

Het belang van referenties en beoordelingen

Bij het maken van jouw keuze is het belangrijk om referenties en beoordelingen mee te nemen. Door de ervaringen van anderen te lezen, krijg je een goed beeld van de kwaliteit van het werk dat de vakman levert. Let hierbij niet alleen op positieve beoordelingen, maar ook op eventuele negatieve feedback en hoe de vakman hiermee is omgegaan.

Daarnaast kun je ook zelf vragen om referenties. Een goede elektricien zal graag referenties met je delen van tevreden klanten waar hij eerder voor heeft gewerkt. Neem de tijd om contact op te nemen met deze referenties en vraag naar hun ervaringen met de vakman.

Wij zijn werkzaam in Amsterdam

Als je op zoek bent naar een betrouwbare elektricien in Amsterdam, kun je ook gerust contact met ons opnemen. Wij zijn gespecialiseerd in allerlei elektriciteitswerkzaamheden en kunnen binnen korte tijd bij jou op locatie zijn.

Of je nu woont in Amsterdam Noord, Oost, Centrum, Zuid of West, wij staan klaar om jouw klus professioneel uit te voeren. Onze vakmensen hebben ruime ervaring en kennen de specifieke uitdagingen die bepaalde plaatsen of buurten in Amsterdam kunnen bieden.

Neem dus gerust contact met ons op als je een elektricien nodig hebt voor jouw klus in Amsterdam. We helpen je graag verder en zorgen ervoor dat het werk vakkundig wordt uitgevoerd.

Conclusie: Wie weet een goede elektricien in Amsterdam

Als je op zoek bent naar een goede elektricien in Amsterdam, zijn er verschillende opties die je kunt overwegen. Hieronder vind je een samenvatting van de belangrijkste punten om je te helpen bij het kiezen van de juiste vakman voor jouw klus.

 1. Top 10 beste elektriciens in Amsterdam – Werkspot: Op Werkspot kun je een lijst vinden met de top 10 beste elektriciens in Amsterdam. Deze lijst is gebaseerd op beoordelingen en ervaringen van eerdere klanten, waardoor je een beter idee krijgt van de kwaliteit van hun werk.
 2. Top 10 Elektriciens in Amsterdam | Prijzen & Reviews – Trustoo: Trustoo biedt ook een overzicht van de top 10 elektriciens in Amsterdam, inclusief prijzen en reviews. Dit kan je helpen om snel en gemakkelijk betrouwbare professionals te vinden die passen bij jouw budget en behoeften.
 3. Elektricien Amsterdam – Professioneel en betrouwbaar: Er zijn verschillende professionele en betrouwbare elektriciens actief in Amsterdam. Ze hebben ervaring met diverse elektrische installaties en kunnen jouw probleem vakkundig oplossen.
 4. Wat kost een elektricien in Amsterdam?: De kosten voor het inhuren van een elektricien variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de aard van het werk, de benodigde materialen en de duur van het project. Het is raadzaam om offertes aan te vragen bij meerdere elektriciens om een goed beeld te krijgen van de prijzen.
 5. Populaire elektricien diensten in Amsterdam: Elektriciens bieden een breed scala aan diensten, waaronder het installeren van verlichting, het vervangen van stopcontacten en schakelaars, het oplossen van stroomstoringen en het uitvoeren van elektrische keuringen. Kies een vakman die gespecialiseerd is in de specifieke service die je nodig hebt.
 6. Vind de juiste vakmensen voor je klus in Amsterdam: Het vinden van de juiste vakmensen kan soms lastig zijn. Maak gebruik van online platforms zoals Werkspot en Trustoo om betrouwbare elektriciens te vinden met goede reviews en redelijke prijzen.

Als je op zoek bent naar een goede elektricien in Amsterdam, raden we je aan om deze opties te verkennen en offertes aan te vragen. Vergelijk de verschillende professionals op basis van hun ervaring, beoordelingen en prijsindicaties voordat je een definitieve beslissing neemt.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de gemiddelde kosten voor het inhuren van een elektricien in Amsterdam?

De kosten voor het inhuren van een elektricien kunnen variëren afhankelijk van de aard en complexiteit van het werk. Gemiddeld kun je rekenen op tarieven tussen €40-€80 per uur. Het is echter raadzaam om offertes aan te vragen bij verschillende professionals om een nauwkeurige prijsindicatie te krijgen.

Hoe lang duurt het doorgaans voordat een elektricien beschikbaar is in Amsterdam?

De beschikbaarheid van een elektricien kan variëren afhankelijk van de drukte en het seizoen. Over het algemeen kun je rekenen op een wachttijd van enkele dagen tot enkele weken.

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.