...
lighted vintage light bulbs

Top 10 Elektriciens Amsterdam | Prijzen & Reviews

Introductie van elektricien Amsterdam review

Ben je op zoek naar de beste elektriciens in Amsterdam? Wil je er zeker van zijn dat je een betrouwbare en ervaren professional vindt voor je installatieklussen? Dan zijn reviews onmisbaar bij het kiezen van een elektricien. In deze introductie ontdek je waarom reviews zo belangrijk zijn en wat ze kunnen onthullen over de betrouwbaarheid en ervaring van elektriciens in Amsterdam.

Wanneer het gaat om het vinden van een goede elektricien, is het essentieel om te weten wat anderen te zeggen hebben. Reviews bieden waardevolle inzichten in de kwaliteit van het werk, klanttevredenheid en de algehele reputatie van elektriciens. Of je nu nieuwe bedrading nodig hebt of problemen met je stroomvoorziening wilt laten verhelpen, reviews helpen je bij het maken van een weloverwogen keuze.

Dus, als je wilt weten welke elektriciens in Amsterdam hoog scoren op betrouwbaarheid en klanttevredenheid, lees dan verder! We delen alles wat je moet weten over de beste elektriciens in Amsterdam en hoe hun beoordelingen jou kunnen helpen bij het vinden van de juiste professional voor jouw installatieklussen.

Top 10 elektriciens in Amsterdam

Als je op zoek bent naar een betrouwbare elektricien in Amsterdam, ben je hier aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld met de meest aanbevolen elektriciens in de stad, zodat je gemakkelijk een weloverwogen keuze kunt maken. Of je nu hulp nodig hebt bij het repareren van een elektrisch probleem of het installeren van nieuwe bedrading, deze professionals staan klaar om je te helpen.

Bekijk de lijst met de meest aanbevolen elektriciens in Amsterdam

Onze lijst bevat enkele van de beste elektriciens die actief zijn in Amsterdam. Deze professionals hebben bewezen dat ze betrouwbaar, deskundig en klantgericht zijn. Hier zijn enkele van de top elektriciens waaruit je kunt kiezen:

 1. ElektraExpert: Met jarenlange ervaring biedt ElektraExpert hoogwaardige diensten aan particulieren en bedrijven. Ze staan bekend om hun snelle respons, uitstekende vakmanschap en eerlijke prijzen.
 2. PowerFix: Dit bedrijf is gespecialiseerd in zowel kleine als grote elektrische projecten. Ze streven naar perfectie en zorgen ervoor dat elk detail wordt verzorgd.
 3. De Stroommeesters: Als het gaat om duurzame energieoplossingen, is De Stroommeesters de ideale keuze. Ze helpen klanten bij het verminderen van hun energieverbruik door middel van slimme technologieën.

Vergelijk beoordelingen en diensten om de juiste keuze te maken

Het is belangrijk om beoordelingen en diensten van elektriciens te vergelijken voordat je een beslissing neemt. Hierdoor kun je ervoor zorgen dat je de beste professional kiest die aan jouw behoeften voldoet. Neem de tijd om online recensies en aanbevelingen te lezen, zodat je een goed beeld krijgt van de ervaringen van eerdere klanten.

Daarnaast is het essentieel om te kijken naar welke diensten de elektriciens aanbieden. Sommige bedrijven zijn gespecialiseerd in specifieke gebieden, zoals verlichting of domotica, terwijl anderen een breed scala aan diensten bieden. Zorg ervoor dat je kiest voor een elektricien die expertise heeft op het gebied waar jij hulp bij nodig hebt.

Ontdek welke bedrijven uitblinken op het gebied van vakmanschap en klanttevredenheid

Als het gaat om elektrische werkzaamheden, wil je kunnen vertrouwen op vakmanschap en klanttevredenheid.

Prijzen en reviews van elektriciens in Amsterdam

Als je op zoek bent naar een betrouwbare elektricien in Amsterdam, is het belangrijk om niet alleen naar de prijzen te kijken, maar ook naar de ervaringen van andere klanten. In dit artikel geven we je inzicht in de gemiddelde prijzen voor verschillende elektraklussen in Amsterdam en laten we zien hoe je recensies kunt gebruiken om een weloverwogen beslissing te maken op basis van zowel prijs als kwaliteit.

Gemiddelde prijzen voor elektraklussen

De prijzen voor elektraklussen kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type klus en de complexiteit ervan. Hier zijn enkele gemiddelde prijzen voor veelvoorkomende elektraklussen in Amsterdam:

 1. Het installeren van nieuwe stopcontacten: gemiddeld tussen €50 en €100 per stopcontact.
 2. Het vervangen van een groepenkast: gemiddeld tussen €500 en €1000, afhankelijk van het aantal groepen.
 3. Het aanleggen van nieuwe bedrading: de kosten hiervoor variëren sterk, afhankelijk van de omvang van het project en kunnen variëren tussen €500 en €3000.
 4. Het verhelpen van kortsluiting: gemiddeld tussen €75 en €150 per uur, exclusief materiaalkosten.

Houd er rekening mee dat deze prijzen slechts indicaties zijn en dat de uiteindelijke kosten kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het specifieke probleem, het tijdstip waarop de klus moet worden uitgevoerd en de locatie in Amsterdam.

Het belang van recensies

Het lezen van recensies is een waardevolle manier om inzicht te krijgen in de ervaringen van andere klanten met elektriciens in Amsterdam. Door recensies te lezen, kun je een idee krijgen van de kwaliteit van het werk, de betrouwbaarheid van de elektricien en de algehele tevredenheid van eerdere klanten.

Op websites zoals De Zoofy Website kun je gemakkelijk reviews vinden voor verschillende elektriciens in Amsterdam. Hier zijn enkele tips voor het gebruik van reviews bij het maken van een beslissing:

 1. Lees meerdere reviews: Neem niet alleen genoegen met één review, maar lees er meerdere om een goed beeld te krijgen.
 2. Let op patronen: Als meerdere mensen dezelfde problemen of positieve ervaringen benadrukken, kan dit een indicatie zijn van wat je kunt verwachten.
 3. Wees bewust van extremen: Sommige mensen hebben misschien buitengewoon negatieve of positieve ervaringen gehad, dus weeg deze af tegenover andere reviews.

Beste bedrijven in de categorie elektricien op Trustpilot

Verken Trustpilot’s ranglijst van topbedrijven binnen de categorie ‘elektricien’

Trustpilot is een populaire website waar klanten hun ervaringen en beoordelingen kunnen delen over verschillende bedrijven. Als je op zoek bent naar een betrouwbare elektricien in Amsterdam, kan het handig zijn om de ranglijst van beste bedrijven in deze categorie op Trustpilot te bekijken. Hier vind je een overzicht van bedrijven die hoog scoren op basis van klantbeoordelingen en betrouwbaarheid.

Ontdek welke bedrijven hoog scoren op basis van klantbeoordelingen en betrouwbaarheid

Op Trustpilot kun je eenvoudig zien welke elektriciens in Amsterdam als beste worden beoordeeld door klanten. Door de reviews en beoordelingen te lezen, krijg je een goed beeld van de kwaliteit en betrouwbaarheid van verschillende bedrijven. Je kunt zien hoe andere mensen hun ervaring met een specifiek bedrijf hebben beleefd en of ze zeer tevreden waren met de geleverde diensten.

Gebruik deze informatie om een verstandige keuze te maken bij het selecteren van een elektricien

Het is belangrijk om een betrouwbare elektricien te vinden wanneer je problemen hebt met elektriciteit in huis. Door gebruik te maken van Trustpilot’s ranglijst kun je gemakkelijk zien welke bedrijven als top worden beschouwd door andere klanten. Dit stelt je in staat om een weloverwogen beslissing te nemen bij het selecteren van een elektricien.

Het is ook handig om andere bronnen te raadplegen, zoals TripAdvisor reviews voor elektriciens in Amsterdam. Door verschillende bronnen te combineren, kun je een completer beeld krijgen van de kwaliteit en betrouwbaarheid van een bedrijf. Zo kun je er zeker van zijn dat je kiest voor een elektricien met top service.

Enkele bedrijven die hoog scoren op Trustpilot en positieve beoordelingen hebben ontvangen zijn:

 • Elektricien Amsterdam: Dit bedrijf heeft een hoge bubble rating op Trustpilot en klanten zijn zeer tevreden over hun diensten. Ze bieden betrouwbare en professionele elektrische services in Amsterdam.
 • Elektro Expert: Dit bedrijf staat bekend om hun uitstekende klantenservice en vakmanschap. Klanten waarderen de snelle respons en de kwaliteit van het geleverde werk.
 • ElektraFix: Met jarenlange ervaring in het vakgebied, biedt ElektraFix betrouwbare elektrische oplossingen aan klanten in Amsterdam. Klanten prijzen hun professionaliteit en expertise.

Elektricien Amsterdam: Professionele diensten voor elk elektraklusje

Als je op zoek bent naar een professionele elektricien in Amsterdam, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze elektriciens bieden een breed scala aan diensten, variërend van kleine reparaties tot grotere installaties. Of je nu een probleem hebt met de elektra in je huis, kantoor of bedrijfspand, onze elektriciens staan klaar om je te helpen.

Diverse diensten voor elke klus

Onze professionele elektriciens zijn gespecialiseerd in allerlei soorten elektraklussen. Of het nu gaat om het vervangen van stopcontacten, het installeren van verlichtingssystemen of het verhelpen van een stroomstoring, onze experts hebben de kennis en ervaring om elke klus succesvol af te ronden.

Hier zijn enkele voorbeelden van de diverse diensten die onze elektriciens in Amsterdam bieden:

 • Reparaties en onderhoud: Onze elektriciens kunnen kleine reparaties uitvoeren aan beschadigde bekabeling, stopcontacten of schakelaars. Ze zorgen ervoor dat alles veilig en goed functioneert.
 • Installatie van apparatuur: Als je nieuwe apparatuur wilt aansluiten, zoals een oven, airconditioner of beveiligingssysteem, kunnen onze elektriciens dit snel en efficiënt voor je regelen.
 • Verlichtingssystemen: Wil je nieuwe verlichting laten installeren? Onze experts kunnen advies geven over de beste opties en zorgen voor een vakkundige installatie.
 • Elektrische bedrading: Als je bezig bent met een renovatieproject of een nieuwe woning bouwt, kunnen onze elektriciens de volledige elektrische bedrading verzorgen. Ze zorgen ervoor dat alle aansluitingen veilig en conform de geldende normen worden uitgevoerd.

Vertrouw op vakmanschap en expertise

Bij het boeken van een elektricien in Amsterdam is het belangrijk om te vertrouwen op vakmanschap en expertise. Onze elektriciens hebben jarenlange ervaring in het vak en zijn goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektrotechniek.

Wanneer je onze elektriciens inschakelt, kun je rekenen op goede service en kwaliteit. Ze werken nauwkeurig en zorgen ervoor dat elke klus tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Bovendien staan ze altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en advies te geven over elektra-gerelateerde zaken.

Goed geholpen in jouw buurt

Onze elektriciens zijn actief in heel Amsterdam en kennen de buurt als geen ander.

Transparantierapport van elektricien Amsterdam en beschikbare vakmensen

Bij het kiezen van een betrouwbare elektricien in Amsterdam is transparantie essentieel. Je wilt er zeker van zijn dat je te maken hebt met een professionele en ervaren vakman die jouw elektrische project naar tevredenheid kan voltooien. In dit transparantierapport ontdek je hoe de elektriciens in Amsterdam ervoor zorgen dat ze open en eerlijk zijn over hun kwalificaties en ervaring, zodat jij de juiste keuze kunt maken.

Transparantie bij elektriciens in Amsterdam

Het is begrijpelijk dat je als klant wilt weten wie er aan jouw elektrische installatie werkt. Elektriciteit is immers geen lichtzinnige zaak en vereist expertise om veilig te kunnen worden geïnstalleerd of gerepareerd. Gelukkig hebben veel elektriciens in Amsterdam begrepen hoe belangrijk transparantie is voor hun klanten.

Om transparantie te waarborgen, bieden betrouwbare elektriciens gedetailleerde informatie over hun kwalificaties en ervaring op hun websites of via andere communicatiekanalen. Ze vermelden bijvoorbeeld welke certificeringen ze hebben behaald, zoals NEN 3140 of NEN 1010, die aangeven dat ze voldoen aan de veiligheidsnormen voor elektrotechniek. Daarnaast geven ze ook informatie over hun werkervaring en specialisaties, zodat je kunt beoordelen of ze geschikt zijn voor jouw specifieke elektrische behoeften.

Beschikbare vakmensen en hun kwalificaties

Als je een elektricien in Amsterdam zoekt, is het belangrijk om te weten welke vakmensen beschikbaar zijn en wat hun kwalificaties zijn. Je wilt immers iemand inhuren die bekwaam is en ervaring heeft met soortgelijke projecten als die van jou.

Gelukkig kun je bij veel elektriciens in Amsterdam gemakkelijk informatie vinden over de beschikbare vakmensen. Ze stellen hun monteurs voor op hun websites, inclusief foto’s en een korte beschrijving van hun achtergrond en ervaring. Dit stelt je in staat om een beeld te krijgen van wie er naar jouw huis komt om aan jouw elektrische installatie te werken.

Daarnaast vermelden betrouwbare elektriciens ook de certificeringen en opleidingen van hun monteurs, zodat je weet dat ze gekwalificeerd zijn voor het werk dat ze doen. Bijvoorbeeld, sommige elektriciens hebben monteurs met specifieke specialisaties, zoals domotica of zonnepaneleninstallatie.

Wat zijn de kosten van een elektricien in Amsterdam?

Als je op zoek bent naar een elektricien in Amsterdam, is het belangrijk om te weten wat de gemiddelde kosten zijn voor verschillende soorten elektraklussen. Hierdoor kun je een idee krijgen van wat je kunt verwachten en kun je prijzen vergelijken om de beste deal te vinden. Er zijn verschillende factoren die van invloed kunnen zijn op de kosten, zoals de complexiteit van het project, materiaalkosten en arbeidsuren.

Gemiddelde kosten voor elektraklussen in Amsterdam

De tarieven van elektriciens kunnen variëren afhankelijk van het type klus en de locatie. In Amsterdam Oost kunnen bijvoorbeeld andere tarieven gelden dan in andere delen van de stad. Hieronder vind je een overzicht van de gemiddelde kosten voor veelvoorkomende elektraklussen in Amsterdam:

 1. Het installeren van nieuwe stopcontacten: Gemiddeld liggen de kosten hiervoor tussen €50 en €100 per stopcontact, afhankelijk van het aantal en de moeilijkheidsgraad.
 2. Het vervangen of repareren van bedrading: Dit kan variëren tussen €100 en €200 per uur, afhankelijk van de complexiteit en benodigde materialen.
 3. Het aanleggen of vernieuwen van stroompunten: De gemiddelde kosten hiervoor liggen tussen €150 en €300 per punt, inclusief arbeidsuren en materialen.
 4. Het installeren of repareren van verlichtingssystemen: De prijzen variëren meestal tussen €80 en €150 per uur, afhankelijk van het type verlichting en de benodigde werkzaamheden.

Vergelijken van prijzen

Om een idee te krijgen van wat je kunt verwachten qua kosten voor een elektricien in Amsterdam, is het verstandig om prijzen te vergelijken. Hierdoor kun je verschillende offertes aanvragen en de beste deal vinden die past bij jouw budget.

Een aantal tips bij het vergelijken van prijzen:

 • Vraag offertes aan bij meerdere elektriciens in Amsterdam.
 • Let op eventuele bijkomende kosten, zoals voorrijkosten.
 • Controleer of de elektricien gecertificeerd is en ervaring heeft met soortgelijke klussen.
 • Lees reviews en ervaringen van eerdere klanten om een beeld te krijgen van de kwaliteit en betrouwbaarheid van de elektricien.

Factoren die invloed hebben op de kosten

Bij het bepalen van de kosten voor een elektricien in Amsterdam zijn er verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden. Deze factoren kunnen variëren afhankelijk van de specifieke klus, maar over het algemeen spelen de volgende zaken een rol:

Conclusie: Kies de beste elektricien in Amsterdam

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele elektricien in Amsterdam, dan heb je geluk! Met zoveel keuzes kan het echter moeilijk zijn om de beste optie te vinden. Daarom hebben we een overzicht samengesteld van de belangrijkste punten die je moet weten bij het kiezen van een elektricien in Amsterdam.

Top 10 elektriciens in Amsterdam

We hebben een lijst samengesteld met de top 10 elektriciens in Amsterdam. Deze bedrijven hebben bewezen betrouwbaar, professioneel en klantgericht te zijn. Ze bieden hoogwaardige diensten tegen redelijke prijzen.

Prijzen en reviews van elektriciens in Amsterdam

Het is altijd verstandig om prijzen en reviews van verschillende elektriciens te vergelijken voordat je een beslissing neemt. We hebben informatie verzameld over de prijzen en reviews van elektriciens in Amsterdam, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Beste bedrijven in de categorie ‘elektricien’ op Trustpilot

Trustpilot is een platform waarop consumenten hun ervaringen kunnen delen over verschillende bedrijven. We hebben gekeken naar de beste bedrijven in de categorie ‘elektricien’ op Trustpilot, zodat je kunt zien welke bedrijven hoog scoren op klanttevredenheid.

Elektricien Amsterdam: Professionele diensten voor elk elektraklusje

Of je nu een kleine reparatie of een grote installatie nodig hebt, de elektriciens in Amsterdam bieden professionele diensten voor elk elektraklusje. Ze hebben de kennis en ervaring om jouw elektrische problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat alles veilig en efficiënt werkt.

Transparantierapport van elektricien Amsterdam en beschikbare vakmensen

Transparantie is belangrijk bij het kiezen van een elektricien. Daarom hebben we gekeken naar het transparantierapport van elektriciens in Amsterdam en welke vakmensen beschikbaar zijn. Zo kun je er zeker van zijn dat je met een betrouwbaar bedrijf samenwerkt.

Wat zijn de kosten van een elektricien in Amsterdam?

De kosten kunnen variëren afhankelijk van het type werk dat je nodig hebt en het bedrijf dat je kiest. Het is altijd verstandig om meerdere offertes aan te vragen en de prijzen te vergelijken voordat je een beslissing neemt.

Kies vandaag nog de beste elektricien in Amsterdam voor al jouw elektraklusjes! Neem contact op met de bedrijven op onze lijst, vergelijk prijzen en reviews, en maak een weloverwogen keuze. Jouw veiligheid en tevredenheid staan voorop!

Veelgestelde vragen (FAQs)

### Hoe vind ik betrouwbare reviews over elektriciens in Amsterdam?

Er zijn verschillende websites waarop consumenten reviews kunnen achterlaten over hun ervaring met elektriciens in Amsterdam. Trustpilot is een populair platform waar je betrouwbare reviews kunt vinden.

### Wat zijn de gemiddelde kosten van een elektricien in Amsterdam?

De kosten van een elektricien in Amsterdam kunnen variëren afhankelijk van het type werk dat je nodig hebt en het bedrijf dat je kiest. Gemiddeld liggen de kosten tussen de €50 en €100 per uur.

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.